Gebruiksvoorwaarden en privacyverklaring


Privacyverklaring
Deze website plaatst niet automatisch cookies. Alleen voor het onthouden van inloggegevens wordt een cookie gezet, maar dit gebeurt pas na aanvinken van deze optie door de gebruikers met een account.

Voor het loggen van pagina-bezoeken worden IP-adressen in een database opgeslagen. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het goed laten functioneren van de website en worden nooit aan derden doorgegeven.

De database wordt gehost door Versio B.V. die in hun Algemene Voorwaarden aangeven hoe zij gegevens opslaan en beveiligen.

De beheerders en alle betrokkenen van deze site zullen op zorgvuldige wijze omgaan met persoonsgegevens van zowel bezoekers als leden, conform de AVG.

Disclaimer
De site maakt gebruik van foto's die overgenomen zijn van https://pixabay.com/nl/. Mochten er afbeeldingen staan waar mogelijk auteursrechten op rusten, dan verzoeken wij je vriendelijk dat aan ons door te geven zodat wij actie kunnen ondernemen.
Het logo op de intro-pagina is tijdelijk geleend van een andere ruilkring. We willen t.z.t. zelf ook zoiets moois maken en vervangen dan deze....